Largohen nga Qytet Studenti afganët, strehohen në Lezhë

Janë larguar nga “Qyteti Studenti” afganët e strehuar në Shqipëri. Mësohet se rreth 300 afganë do të strehohen tashmë në një strukturë hoteliere në qytetin e Lezhës.

Mësohet se në Qytet Studenti afganët po akomodohen, deri në plotësimin e të gjithë dokumenteve për mbrojtjen e përkohshme.

LEXO EDHE  Nuk i ndan as vd*kja/ Gruaja shqiptare ndërron jetë 10 minuta pasi i dha lamtumirën të shoqit

Në Shqipëri janë strehuar në total 607 afganë, rreth 300 prej tyre ishin strehuar te Qytet Studenti, ndërsa pjesa tjetër janë strehuar në Durrës dhe në Shëngjin.