Gjyshja 61-vjeçare fejohet me të dashurin 24 vjeçar: Jeta jonë seksuale është e mahnitshme

Një gjyshe 61-vjeçare dhe i dashuri i tij 24 vjeç janë fejuar më në fund pavarësisht diferencës së tyre 37-vjeçare.

Kurani McCain, 24 vjeç dhe e fejuara e tij, Cheryl McGregor, 61 vjeç, u takuan kur ai ishte vetëm 15 vjeç – por ndjenjat romantike nuk lulëzuan deri vitin e kaluar. Ai është më i ri se një nga fëmijët e saj, por të dy thonë se kjo nuk e ndali kiminë e tyre dhe jeta e tyre seksuale është fantastike. Gjyshja tregon se merr shpesh komente urryese kur ndan video nga jeta e tyre në rrjetet sociale.

Sidoqoftë ata janë të lumtur me marrëdhënien e tyre dhe nuk ka shumë që lidhjen e zyrtarizuan në fejesë.

Kurani tha: “Edhe pse kemi një diferencë të madhe në moshë, ne nuk na bën përshtypje sepse Cheryl ka një shpirt dhe zemër shumë të re. Njerëzit mendojnë se unë jam duke e përdorur atë apo po pres të më vendosë në testament, por ky është një keqkuptim i madh.”

Ata u takuan ndërsa ai punonte në një restorant të ushqimit të shpejtë në Gjeorgji në 2012. Djali i Cheryl, Chris ishte menaxheri i tij dhe ajo vizitonte vendin e tij të punës për ta kontrolluar ose për të ngrënë, por Kurani ishte vetëm 15 vjeç në atë kohë, kështu që nuk kishte gjë romantike mes tyre. Ai përfundimisht humbi punën e tij dhe çifti humbi kontaktin deri në Nëntor 2020 kur Kurani pa Cheryl që punonte si arkëtare në një dyqan.

ImageImage