Zjarr në një fshat në Kolonjë, zjarrfikëset nuk kanë shkuar ende për shkak të largësisë

Një zjarr ka rënë në fshatin Mbreshtan në Kolonjë.

Informacione paraprake bëjnë me dije për shkak të largësisë së madhe të fshatit nga qendra e Ersekës, ende nuk kanë mbërritur punonjësit e zjarrfikëses, ADZM dhe policisë.