Aktorja e famshme e serialit ‘Sulejmani i Madhërishëm’ pranon origjinën nga Shqipëria

Aktorja Pelin Karahan, e cila është bërë e njohur falë serialit “Sulejmani i Madhërishëm” ka pranuar se është me origjinë shqiptare.

Unë jam lindur dhe rritur në Ankara, por jam me rrënjë shqiptare nga ana e gjyshes”, ka deklaruar ajo.

Pas kësaj, moderatori i emisionit thotë se edhe gruaja e tij është shqiptare, derisa flet edhe për shqiptarët.

LEXO EDHE  Premtoi ‘dosjen e Hamzait’, por nuk e nxorri/ Pse u tërhoq Kozaku i Instagramit?

“Edhe gruaja ime është shqiptare 100%. Shqiptarët janë shumë të drejtë. Janë të vendosur. Gratë janë shumë të besueshme dhe të drejta”, thotë moderatori.