Zjarret lenë pa energji 6 zona në Tiranë

Këtë të mërkurë është stakuar nënstacioni NST Valias, si masë paraprake për shkak të zjarrit të rënë pranë këtij nënstacioni.

Për shkak të kësaj masë janë lënë pa energji 6 fidera 6kV që furnizojnë zonat: Bërxullë, Domje, Bathore, Breg Lumi, Qerekë, Tapizë, Laknas, Valias , Çekreze dhe Kasallë.

LEXO EDHE  Devijon sërish trafiku në Unazën e Madhe/ ARRSH tregon se si do të lëvizin mjetet nga 26 Shtatori

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, njofton se nënstacioni do të mbahet i stakuar deri në eliminimin e plotë të rrezikut të zjarrit.