Vijon djegien fusha e mbetjeve në Fier, tymi pushton qytetin

Vazhdon zjarri në fushën e mbetjeve urbane në Fier. Për shkak të tymit që është ngritur në ajër janë mbuluar jo vetëm banesat shume afër fushës së mbetjeve në Mbrostar, por edhe biznese.

LEXO EDHE  Merr flakë banesa në Belsh

Tymi toksik po përhapet edhe më gjerë në gjithë qytetin e Fierit.

Për shuarjen e flakëve po ndërhyhet me botët e ujit të Bashkisë dhe forcat zjarrfikëse të Fierit, Patosit dhe Roskovecit.