Provimet e Vjeshtës, Ministria e Arsimit nxjerr vendimin për maturantët, ja datat kur do të zhvillohen

Maturantët të cilën ngelën në provime do të kenë një shans të dytë në vjeshtë. Ministria e Arsimit ka nxjerrë udhëzimin mbi zhvillimin e provimeve në vjeshtë.

Më 24 gusht do të mbahet provimi i Gjuhës së Huaj, më 27 gusht ai i Gjuhës Shqipe, më 31 gusht i Matematikës dhe më 3 shtator ai me zgjedhje.

LEXO EDHE  Aksidenti me 6 të plagosur, fëmija 4 vjeç transportohet me helikopter drejt Tiranës

Theksohet se të njëjtat data vlejnë dhe për Maturën Shtetërore Profesionale pa asnjë dallim.

Datat e Provimeve të Vjeshtës, Matura 2021

  • Gjuhë e Huaj – 24 Gusht 2021
  • Gjuhë Shqipe – 27 Gusht 2021
  • Matematikë – 31 Gusht 2021
  • Provimi me zgjedhje – 03 Shtator 2021