Njoftimi i OSHEE, zonat ku do të stakohet energjia dhe oraret

Gjatë ditës së nesërme në disa zona në kryeqytet, do të ndërpritet energjia elektrike për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit të shpërndarjes në qytetin e Tiranës.

OSHEE njofton se bëhet fjalë për Rrugën Kamëz-Valias, Kasall, Rruga “Sami Frashëri”, Rrugën ”Shefqet Ndroqi dhe në Rrugën dytësore Tiranë– Vorë.

Njoftimii i OSHEE

Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 27 korrik

Në vijim të investimit që po bën OSSH për mirëmbajtjen e rrjetit të shpërndarjes në qytetin e Tiranës, në datën 27 korrik do të stakohet energjia në disa zona në kryeqytet. Më poshtë oraret e kufizimit dhe zonat e prekura nga ky investim

LEXO EDHE  Balotazhi zgjedhore, votat që vendosin fituesin në Tetovë

09:00-15:00

Rruga Kamëz-Valias, Kasall. Rruga “Sami Frashëri”

09:00-15:00 dhe 13:00-17:00

Rruga dytësore Tiranë– Vorë

15:00- 19:00

Rruga ”Shefqet Ndroqi”