Video që po bën xhiron e rrjetit/ I propozoi të dashurës para mijëra njerëzve në stadium, ajo e refuzon dhe ikën me vrap

Pasi videoja u bë virale, shpejt u zhvillua një debat nëse skena ishte e manipuluar apo ishte reale.