Kishin informacione për kartelën e drogës, ekzekutohen barbarisht 2 binjaket

Një ngjarje makabër ka ndodhur në Brazil. Mësohet se dy motra binjake u ekzekutuan në mes të rrugës dhe e gjithë kjo u trasmetua në Instagram.

Kishin informacione për kartelën e drogës, ekzekutohen barbarisht

Bëhet fjalë për Amalia dhe Amanda Alves, trupi i të cilave u gjet në një rrugicë prapa një kompleksi në Pacajus të Brazilit.