PANIK NË ATHINË / Një telefonatë anonime për një bombë në metronë kryesore të kryeqytetit ‘ngre në këmbë’ policinë greke

Një alarm për bombë në një stacion metro-je në kryeqytetin grek, Athinë, frikësoi jo pak të gjithë qytetarët që ndodheshin aty.

Sipas mediave greke, një burrë i panjohur bëri një thirrje në internet dhe tha se një mjet shpërthyes ishte vendosur në metronë ‘Egaleo’ dhe do të shpërthente në orën 17:15. Kjo telefonatë  doli të ishte një farsë.

LEXO EDHE  Djegia e mbetjeve në Fier, Basha: Imazhe të tmerrshme të katastrofës mjedisore

Menjëherë pas telefonatës stacioni u rrethua nga policia ndërsa pas një kontrolli të plotë asgjë nuk u gjet. Tani stacioni është hapur përsëri për publikun e pasagjerëve.