E pazakontë/ Nxorri këmbën për ”ajrosje” jashtë makinës, gjobitet zyrtari i Ministrisë

Policia e Kosovës në rajonin e Ferizajt, ka arritur të identifikojë zyrtarin nga Ministria e Infrastrukturës, i cili në cilësinë e pasagjerit në automjetin zyrtar të kësaj ministrie, kishte penguar drejtuesin e automjetit zyrtar në lëvizje, duke nxjerrë këmbën jashtë dritares për ajrosje.

“Me këtë veprim, i njëjti ka shkaktuar kundërvajtje në komunikacion, pengim mbi kontrollin e retrovizorit gjatë vozitjes. Kjo kundërvajtje u shkaktua në rrugën magjistrale Ferizaj-Gjilan, në fshatin Sojevë të Ferizajt”, thuhet në njoftim.

LEXO EDHE  VIDEO/ La me gisht në gojë forcat Speciale, kapet pas disa minutash drejtuesi i ‘Benzit’

Policia, e ftoi zyrtarin B.I, 60 vjeçar, në Njësinë Rajonale të Komunikacionit të Ferizajt dhe ai në tërësi e pranoi kundërvajtjen e shkaktuar dhe për këtë mori gjobë, sipas ligjit të komunikacionit rrugor.

Me këtë rast, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, inkurajon qytetarët, që të njoftojnë policinë, pa hezitim, për kundërvajtjet e ndryshme, që mund të shkaktohen në komunikacionin rrugor.