Policia “aksion” në Durrës, arreston 14 shoferë, pezullon 61 leje drejtimi

Policia e Durrësit ka nisur aksion në rrugë, për të parandaluar aksidentet. Mësohet se në 2 javët e para të korrikut janë arrestuar 14 persona, janë pezulluar 61 leje drejtimi, janë verndosur 78 masa administrative për rripin e siguritmit, 369 për parakalime të gabuara dhe 45 për mosvendosje të kaskës.