Protesta e çuditshme në SHBA, njerëzit ankohen se zogjtë në Amerikë nuk janë të vërtetë

Disa njerëz u mblodhën në Parkun Central Square në Doëntoën Springfield për të marrë pjesë në tubimin e “Zogjve nuk janë të Vërtetë”. Sipas Peter Mcindoe i lëvizjes “Zogjtë nuk janë real”, të gjithë zogjtë në Shtetet e Bashkuara u vranë nga qeveria dhe u zëvendësuan me dronë federalë.

Peter tha:

“Çfarë më bën të mendoj këtë? Unë mendoj se provat janë rreth nesh, zogjtë ulen në linjat e energjisë, ne besojmë se po karikojnë në linjat e energjisë, ne besojmë se glacat e zogjve në makina janë aparati i përcjelljes së lëngshme”

LEXO EDHE  Forcat luftarake amerikane do të largohen nga Iraku deri në fund të vitit

Lëvizja është aktualisht në turne dhe Springfield ishte ndalesa e saj e parë