245 vjetori i Pavarësisë së SHBA, ja urimi që zgjedh Basha

Kreu demokrat Lulzim Basha uron Shtetet e Bashkuara të Amerikës me fjalët e Deklaratës së Pavarsisë

“Gëzuar Pavarësinë SHBA”, shkruan Basha, duke uruar 245 vjetorin e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara, ndërsa poston mesazhin e mëposhtëm, i marrë nga deklarata e Pavarësisë:

“Ne i mbajmë këto të vërteta si të vetëkuptueshme, se të gjithë njerëzit janë krijuar të barabartë, se ata janë pajisur nga Krijuesi me të drejta të patjetërsueshme, se midis këtyre të drejtave janë Jeta, Liria dhe kërkimi i Lumturisë.”

LEXO EDHE  Policia e Vlorës gjen fajtorët e zjarreve, tre persona përfundojnë në pranga të bluve