Modelja: Ja si e kalova natën me trajnerin e njohur, ai provoi…

Lory Del Santo, duke folur për “Rai Radio2” gjatë emisionit “I Lunaticì”, zbuloi detajet e një flirti veror me trajnerin aktual të kombëtares italiane, Roberto Mancini.

“Unë kisha dy mundësi. Mund të zgjidhja midis tij dhe Viallit.

E dija që ishte vetëm për një herë, rastësisht ndodhesha në një darkë, madje nuk mbaj mend se kush më ftoi. Ishte vonë, nuk dija ku të flija, kështu që qëndrova në atë vend”.

“E kuptova që të dy ishin të interesuar për mua, duhej të zgjidhja me kë të flija, pastaj do të largohesha në mëngjes. Unë zgjodha Mancini, edhe pse Vialli ishte i bukur, por ai më dukej më ‘playboy’.

LEXO EDHE  Lilibet Diana i shtohet listës së trashëgimtarëve të Fronit Mbretëror

Mancini më dukej më i ëmbël, mbase zgjodha njeriun e sigurisë. Ai provoi të ishte një njeri me ëmbëlsi të pabesueshme. Roberto ka botën e vet të veçantë të brendshme”, – rrëfeu Lory Del Santo për Mancio.