Hakerat vjedhin miliona të dhëna në Facebook/ Zbuloni nëse email-i juaj ka rënë në duart e tyre

Ekspertët e sigurisë kibernetike kanë gjetur një masë të madhe të dhënash të vjedhura që përmbajnë 26 milion persona ose subjekte në faqet e internetit të njohura përfshirë Amazon, Facebook dhe Netflix.