Urdhri i Biden, Meta: Mbështetsim çdo iniciativë kundër korrupsionit

SHBA ka lëshuar një urdhër ku përfshin Shqipërinë si vend ku politikanë të cilët krijojnë destabilitet  në Ballkan iu hiqet viza dhe e drejta e hyrjes apo i konfiskohet pasuria.

I pyetur nëse ka informacion se kush janë këta politikanë të cilët e detyruan Presidentin amerikan të marrë këtë vendim, zoti Meta tha se nuk ka asnjë emër.

Ai shtoi se mbështet këtë drejtim kaq pozitiv të luftës kundër korrupsionit.

“Nuk kama asnjë emër, mund t’ju them që kemi firmosur dhe bërë publike marrëveshjen e ekstradimit dhe mbështesim çdo iniciativë në këtë drejtim kaq pozitiv dhe lufta kundër korrupsionit do të jetë prioritet kundër të gjithëve,” tha Meta në një konferencë për mediat.