Tre aksidente njëri pas tjetrit në Prishtinë, kompania kishte derdhur vaj motorri në rrugë (Video)

Një rast tejet i papërgjegjshëm është denoncuar nga disa qytetarë të Prishtinës, ku sipas tyre një kompani ka derdhur vaj motori në rrugë.

Mësohet se si pasojë e këtij veprimi rruga ‘Isa Kastrati’ është lyer e gjitha me vaj duke rrezikuar jetën e qytetarvve që kalojnë aty pranë.

“Sot në rrugën Isa Kastrati në Prishtinë, një kompani ka derdhur vaj motorri dhe gjithë rruga është lyer me vaj! Tri Aksidente gjatë ditës nga rrëshqitja!”, thuhet në denoncim.

Nga pamjet e publikuara duket se një makinë rrëshket duke dalë nga rruga duke rrezikuar kështu jo vetëm veten por edhe të tjerët pranë tyre.