Ofendime dhe debate të ashpra mes tyre, Armando nuk pranon ti kërkojë falje Stelës

Pas ofendimeve dhe zënkave të forta mes tyre, që çuan deri në largimin nga studioja të Stelës, kjo e fundit dhe Armando janë përballur me njëri-tjetrin në Për’puthen +40. Stela ka kërkuar që ai t’i kërkonte falje për ofendimet, ndërsa ai nuk ka pranuar.

Stela: Pretendoj të më kërkosh falje.

Armando: Jam nga ata që jam pioner, partizan dhe mbështetës i barazisë gjinore, nëse ka dikush këtu në studio që mbron emancipimin gjinor ai jam unë. Nëse ke dicka me mua jam gati të jap përgjigje.

Stela: Unë pretendoja që do kërkoje falje, është një shprehje që fjalët e shumta janë fukarallëk.

Armando: Të të kërkoj falje?

Stela: Si je sjellë me mua nuk është për një mashkull.

Armando: Jam këtu nga një keq perceptim televiziv nga ana e publikut.

Stela: Nëse do të kishe kërkuar falje do të të ngrinte vlerat.