Zbulohen detaje nga tradhëtia e Bill Gates: Ndërronte makinën kur dilte fshehurazi

Bill Gates shkonte në punë me një makinë të markës Mercedes, ndërsa gjysmë ore më vonë dilte nga objekti me një makinë tjetër, Porsche. Këtë taktikë ai e përdorte gjithmonë kur takohej me gra tjera gjatë martesës.

“Porschen e sillte asistenti i tij dhe më pas Gates ‘zhdukej’ nga zyrat”, ka treguar një nga punëtorët e Microsoft për mediat e huaja, ku shtoi se të gjithë mendonin se këtë e bënte gjithnjë kur takohej me gra tjera.

Ai gjithashtu shtoi se Gates shpesh shkonte në mbledhje që nuk ishin në axhendën e tij. Madje kishte të nënshkruar në kontratë me të gjithë punonjësit që të mos dalin jashtë asgjë nga ato çfarë ndodhin brenda kompanisë.

Kujtojmë që Bill dhe Melinda jetuan të ndare për vite me radhë dhe vendimi për t’u divorcua u shty derisa vajza e tyre e vogël të mbaronte shkollën e mesme.