Linda i zbulon sekretin Çimit: Ja për kë interesohet vërtet ai

Çimi dhe Linda ishin mjaft të afërt në takimin e tyre të parë, por kjo e fundit thotë se konkurrenti ka një pëlqim të fortë për Stelën.

Zbulova që Çimi ka pëlqim real për Stelën. Unë isha thjesht një opsion mendoj”, thotë Linda. Më tej, i sugjeron Stelës që ta bindë më shumë Çimi dhe të krijojë besim te ai, pasi “vërtet ka pëlqim”.

Ndërsa Stela, duket se nuk e pëlqeu takimin me Çimit dhe Lindës dhe afrimitetin mes tyre, por nuk e mohoi se sërish e pëlqen konkurrentin.