Çimi nxit sërish debate mes vajzave në “Për’puthen +40”, ndaj kujt ka vërtet pëlqim?

Çimi dhe Lindita zhvilluan një takim jashtë studios, ku shfaqen të afërt dhe të lirshëm me njëri-tjetrin.

Linda thotë se po sillet aq lirshëm, pasi Çimi i përçon qetësi dhe humor. “Kisha nevojë për një takim, ku të jem e lirë”, thotë ajo.

Çimi: Je një grua, që shumë burra duan të kenë. Ke shumë vlera, që unë i kam parë te ti

Me tej i kujton një udhëtim që Linda ka bërë jashtë dhe e pyet se kur do të shkojnë me pushime bashkë.

Çimi: Kur të shihja në pishinë, po mendoja kush është ai që të filmon, ai që ke pranë…
Linda: Po të duash, herë tjetër ikim bashkë…
Çimi: Po më dukesh kaq e urtë sot.
Linda: Ti më transmeton qetësi!
Çimi: Mund të shtyjmë ditën sot pas darke…
Linda: Kur një mashkull bën një ftesë të tillë, do të thotë që e pëlqen shumë?!
Çimi: Sa pengesë është për ty të mos kem fëmijë?
Linda: Është një pengesë për mua dhe e kemi diskutuar…

Megjithatë, Çimi nuk harron të flasë për Stelën dhe rrëfen për pasigurinë që ajo i ofron.
Tani nuk e dimë as vetë si po shkon, një afrohet, një largohet. Kisha një pëlqim për Stelën, po me atë mesazh më dha një mesazh të qartë”.