U afrua për ta takuar, qytetari qëllon me shuplakë Presidentin (Video)

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron është qëlluar me shuplakë në fytyrë. Ai u afrua për të takuar mbështetësit, por befas një prej tyre i dha shuplakën e papritur Presidentit.

Dy persona janë arrestuar deri më tani në Drome, rajoni jugor i Francës. Menjëherë forcat e sigursë ndërhynë dhe vunë poshtë autorin që qëlloi Macronin. Nuk dihet kush është personi tjetër i arrestuar.