Tentuan të përdhunojnë 25-vjeçaren, e pësojnë dy të rinjtë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Greqi, ku një grup pakistanezësh tentuan të përdhunojnë një 25-vjeçare. Duke mos mjaftuar kjo, ata e filmuan skenën dhe ka qenë pikërisht ky veprim që i bëri gropën.