Nga Velipoja në Ksamil, nis sot operacioni i prishjes së ndërtimeve pa leje

Ashtu sic njoftoi një ditë më parë, IKMT, nis sot shkatërrimin e objekteve paleje në bregdet.
IKMT bëri me dije dje se operacioni do nisë në Velipojë dhe Ksamil njëkohësisht, ndërsa mësohet se janë njoftuar 15 objekte në Velipojë dhe 30 në Ksamil.

Ndërkohë kujtojmë se një javë më parë, kryeministri Edi Rama u la afat pronarëve që kanë ndërtuar pa leje, deri sot, që t’i shembin vetë, pasi në të kundërtën, pasojat do të jetë më të rënda.