I publikuan videon intime me të dashurin, Kim Kardashian flet për herë të parë pas 14 vitesh

Kim kardashian në vitin 2007 u bë qendra e vëmendjes kudo në botë, pasi dikush publikoi videon e saj intime, gjatë aktit seksual me të dashurin e saj asëkohe, Ray J. Të dy ata filmuan atë skenë, video e cila shumë shpejt doli në skenë.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për Los Angeles Times, Kim ka treguar se fakti që foli publikisht në lidhje me këtë video e ndihmoi të përballonte momentin e sikletshëm.“Mendoj se padyshim producentët donin shumë që unë të flisja. Dhe unë nuk do të kisha folur nëse nuk do të ishte spektakli. Ndonjëherë mendoja ‘OK, e di që tani duhet të merem me këtë çështje. Dikush do më pyes, kështu që duhet të ec përpara dhe të flas’.

Në një farë mënyrë, spekatkali nga ka ndihmuar që të përballojmë shumë gjëra, në vend që t’i fshihnim nën tapet. Në fund të ditës, unë kam qenë gjithmonë e hapur dhe e sinqertë dhe doa të ndaja çdo gjë që po kaloja. Nuk do të përmbahesha”, është shprehur Kim.