Shembjet e ndërtimeve pa leje në bregdet, Ademi: Jo vendime arbitrare, dëmtojnë sezonin turistik

Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, ka folur sot për aksionin e paralajmëruar nga kryeministri Edi Rama për sembjen e ndërtimeve pa leje në gjithë zonën bregdetare.

Në reagimin e saj, Ademi është shprehur se duhet mbështetur sezoni turistik, dhe se sipas saj, nuk duhet të merren vendime arbitrare.

“Duhet mbështetur sezoni i mbarë turistik. Mos ketë vendime arbitrare për sezonin turistik. Mos ketë ndërhyrje që dëmtojnë sezonin turistik. Mos ketë ndërhyrje që dëmtojnë sezonin turistik. S’duhet bërë asgjë që prish imazhin e sezonit. Në Velipojë, jo situatë e përkeqësuar për ndërtimet. S’kemi ndërtime pa leje në bregdetin e Velipojës”, ka deklaruar Ademi.