Ledjana zbulon të vërtetën e ndarjes: U zura me Antonelën për Mevlanin, kurse ai më injoroi

Ledjana Prenga dhe Mevlan Shaba nuk janë më bashkë prej disa kohës. Sipas Ledjanës arsyeja e ndarjes është shumë më e thellë se ajo që di publiku.

Ester Bylyku: Më trego diçka konkrete ku të ngeli hatri me Mevlanin?

Ledjana Prenga: Ty nuk të shpëton asgjë. Jam prekur për faktin që është kënduar kënga ime në një festë që nuk isha prezente me një person tjetër që kisha të paktën 3-4 muaj që zihesha per atë mashkull. Më duket injorim, nuk më duket respekt apo siç e morën disa që thanë: të këndoi këngën. Ai gjest ishte injorim për mua.