Boyega braktis rolin në filmin “Rebel Ridge”, zbulohet arsyeja

John Boyega është tërhequr nga xhirimet e filmit “Rebel Ridge”, për arsye familjare. Aktori 29-vjeçar nuk do të jetë pjesë e filmit që do të transmetohet në platformën Netflix. Për këtë shkak, produksioni ka nisur kërkimet për një aktor të ri në rolin që kishte nisur ta realizonte britaniku Boyega.

Xhirimet e filmit kishin filluar në muajin maj në Louisiana dhe aktori kishte rolin kryesor në projektin e regjisorit Jeremy Saulnier.

“Xhirimet e filmit Rebel Ridge janë anuluar përkohësisht, për shkak se jemi në kërkim të aktorit të ri. John Boyega është dashur të largohet nga projekti për arsye familjare”, ka thënë zëdhënësi i platformës Neflix.

“Mezi presim të vazhdojmë partneritetin me produksionin UpperRoom të Boyegas në filmin ‘They Cloned Tyrone’, në të cilin luan aktori”, ka thënë zëdhënësi.