Vrasjet, ironia e gazetarit: Pas orës 23:00 të dalin vetëm ata që do bëjnë krim

Situata e rendit në vendin tonë vijon të mos jetë e qetë. Pas disa vrasjeve të ndodhura në muajin Maj në 3 qytete shumë problematike si Vlora, Shkodra dhe Elbasani, opinion u trondit sërish nga një tjetër vrasje mafioze në qytetin jugor dhe një tjetër ekzekutim në Lushnje.

Vrasjet e ndodhura në orët e fundit të mbrëmjes nuk janë lënë pa ironizuar nga gazetari i njohur Klodian Tomorri, i cili përmes një statusi në Facebook shkruan se Minisria e Brendshme duhet ti propozojë Komitetit të Ekspertëve ndalim e lëvizjes për qytetarët, përvec atyre që kanë për të bërë ndonjë vrasje.

Tomori shkruan në rrjetin social:

Ministria e Brendshme duhet t’i propozoje Komitetit Teknik te Eksperteve te amendoje pak kete punen e ores policore per ta kthyer vendin ne shinat e ligjit. Neni duhet riformuluar keshtu:

Pas ores 23 ndalohet rreptesisht dalja jashte e qytetareve, pervec atyre qe kane per te bere ndonje vrasje.

Beni ndonje akt normativ aty shpejt e shpejt. Hajde shtet hajde. Te keqen e Meksikes.