U arratisën nga operacioni anti-drogë, kapen pas rreth një viti dy shqiptarët, ku ishin fshehur

Dy të arratisur shqiptarë që i shpëtuan një operacioni antidrogë në Catania në 25 maj  u arrestuan sot në Salento nga policët e Gico dhe të Njësisë së Policisë Ekonomike dhe Financiare të Guardia di Finanza të Leçes.

Të dy, shqiptarët të moshës  34-vjeçare, u ndaluan nga një patrullë gjatë një kontrolli rutinë për makinat në Scorrano. Ato u identifikuan përmes shenjave të gishtërinjve.

Rezulton se  Ata ishin fshehur në një hotel që ofronte vetëm krevat dhe mëngjes në  një fshat afër Scorrano.