Erida Baxha habit me deklaratën: Bearti përdori Tean për të rritur bizneset dhe account-in e tij në “OnlyFans”

Blogerja Erida Baxha, e njohur ndryshe si “Ligjërisht bjonde”, ka qenë e ftuar ditën e sotme në “Abc e Mëngjesit”, ku ka folur për materializmin në marrëdhënien në çift. Ajo është shprehur se paga e saj duhet të jetë e saj, ndërsa e partnerit ta ndajnë së bashku.

Më tej, blogerja ka marrë shembullin e ish-çiftit të “Përputhen” Tea dhe Beartin, duke akuzuar këtë të fundit se përfitoi nga figura e femrës.

“Rasti i Teas që është femra më e përfolur në “Përputhen”. Ajo u kryqëzua se përdori Beartin për bizneset e tij që nuk njiheshin fare, ndërsa ndodhi e kundërta ai e përdori imazhin e Teas për të rriturr followersat, për të bërë motrën blogere apo për acountin e tij në ‘OnlyFans” ku është me pagesë”.