Kërcënoi me thikë ish-gruan e tij, arrestohet shqiptari në Greqi

ÓÅ ÂÉÍÔÅÏ ÔÏ ÌÇÍÕÌÁ ÐÏÕ ÁÊÏÕÃÅÔÁÉ ÁÐÏ ÔÁ ÐÅÑÉÐÏËÉÊÁ ÔÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁÓ ÃÉÁ ÔÉÓ ÓÕÍÁÈÑÏÉÓÅÉÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI

Policia greke ka arrestuar një 49 vjeçar, shqiptar pasi ka kërcënuar me thikë ish-gruan e tij dhe babain e saj dhe këto shqiptar.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në Volos, Greqi por për fat të mirë 37 vjeçarja së bashku me babin e saj arritën të shpëtonin dhe janë strehuar në stacionin e policisë ku dhe raportuan ngjarjen.

Mediat greke bëjnë me dije se 49 vjeçari u arrestua disa orë më vonë nga oficerët e policisë dhe në kontrollin fizik që ju bë, atij u gjet një sasi kokainë me peshë 4.77 gram e cila u konfiskua.

Shqiptari iu dorëzua autoriteteve të drejtësisë ku do të hetohet për kërcënim, armëmbajtja pa leje dhe posedim të lëndëve narkotike