Gjykata e Apelit të Tiranës heq masën e arrestit për kontrollorët e Rinasit

Gjykata e Apelit të Tiranës ka dhënë masën e sigurisë “detyrim paraqitje” për dy kontrollorët Munih Mezini dhe Armand Fezga, që derimë tani shkalla e parë i kishte lënë nën masën e arrestit  të shtëpisë.

Edhe për kontrolloren Flora Ndreca mbetet në fuqi masa e “detyrimit të paraqitjes”, pas ngjarjes së ndodhur në aeroportin e Rinasit, ku ata shpallën gjendjen e paaftësisë së përkohshme për punë, e cila u interpretua si një grevë nga qeveria, ku pati përplasje për disa ditë me radhë.