Gara në PD/ Shehaj: Kryetari që humb zgjedhjet largohet menjëherë, s’ka të drejtë kandidimi

Agron Shehaj, kandidat për postin e Kreut të PD, në zgjedhjet e 13 qershorit, theksoi se Partia Demokratike duhet të zhvishet nga mentaliteti i humbësit dhe nga lehtësia me të cilën e pranon humbjen si të ishte vlerë.

Shehaj thekson se ne nuk mund t’i lëvdojmë vendimet e gabuara e të themi “e provuam po nuk na eci” dhe pastaj të vazhdojmë njësoj.

“Nëse zgjidhem kryetar, vendimi i parë që do ndërmarrë PD do të jetë ndryshimi i Statutit për të sanksionuar se kryetari që humb zgjedhjet largohet menjëherë, pa të drejtë rikandidimi, pa asnjë lloj justifikimi.

Ky është standardi demokratik dhe evropian. Ngjitja pas karriges me çdo kusht është standard autokratik!”, tha Shehaj, ndërsa vijon fushatën në takimet me anëtarësinë e demokratëve.