“Është femër dinake dhe false”/ Ana Kauri i kthehet keq Andit: Ta përplasa të vërtetën në fytyrë…

Dy ish-konkurrentët e “Për’puthen”, Ana Kauri dhe Andi Artani, nuk kishin raporte të mira në program. Ana gjatë gjithë kohës nuk ka besuar te ndjenjat e Andit ndaj Jasminës dhe këtë gjë e kishte thënë shumë herë në “Përputhen”.

Së fundmi, Andi, gjatë një interviste në “NIN”, tha se Kauri ishte njeriu më fals dhe dinak në “Përputhen”. Pas kësaj deklarate, nuk mungoi reagimi i Anës, e cila thotë se njerëzit nxjerrin vrer nga goja kur ua përplas të vërtetën në fytyrë.

“Njerëzve kur ja përplas të vërtetën në fytyrë nuk u vjen mirë e fillojnë e nxjerrin vrer nga goja. Turp”, shkruan ajo.

Tha se është false e dinake, Ana Kauri i kthehet Andit: Fillojnë