I zhdukur që prej 5 ditësh/ Prokuroria nis hetimet për ish shefin e policisë së Ulqinit, zbardhet biseda me familjarët

Ish shefi i policisë së Ulqinit, Rudolf Elezoviç u raportua zyrtarisht i humbur që prej ditës së djeshme. Ndërkohë po bëhen 5 ditë që prej se kur ish shefi i policisë së Ulqinit është parë për herë të fundit në kufirin mes Malit të Zi dhe Shqipërisë.

Ndërkohë ditën e sotme, prokuroria ka njoftuar nisjen e hetimeve për të gjetur ndonjë gjurmë rreth tij.

Mësohet se kërkimet kanë nisur në lumin Buna, ndërkohë që është zbardhur edhe biseda e fundit e tij me familjarët, të cilëve u ka thënë: “Po shkoj deri në Shkodër se kam pak punë”.