Shqipja zbulon se është duke u njohur me një djalë jashtë programit

Gjatë hyrjes është transmetuar klipi i saj i parë në program, të cilin ajo e komentoi se kishte lënë nam, duke qeshur.

“Kam lënë nam, kur je brenda është pak e vështirë, emocionet të kaplojnë trupin nuk di si të veprosh, normal kur je shumë e sikletosur bllokohem, eksploziv bombë me sahat. Cdo gjë që kam dashur të them brenda e thashë jashtë, nëse e mbani mend largimi im nuk ishte normal dhe u bë shkak Tea pak a shumë. Jam në një njohje jashtë”, tha Shqipja.