Sara Hoxha: Kam temperaturë 40 gradë dhe shumë dhimbje

Sara Hoxha është kthyer në një ndër personazhet më të ndjekur dhe të komentuar në rrjetet sociale. Partnerja e Ledri Vulës, përpiqet të ndajë me ndjekësit e saj sa më shumë të jetë e mundur nga jeta e saj personale.

Së fundmi, Sara ka ndarë me ndjekësit një shqetësim të sajin, që i ka ardhur si pasojë e mbingarkesës së qumështit.

“Mbingarkesë qumështi që dje. Unë e nënvlerësova këtë gjë derisa më solli një temperaturë 40 gradë dhe shumë dhimbje. Më duhet të filloj antibiotikë duke shpresuar që çdo gjë të shkojë mirë”, ka shkruar Sara krahas fotos.

Partnerja e Ledri Vulës: Kam temperaturë 40 gradë dhe shumë