Gara për kreun e PD, Kadilli paraqet 5 kërkesat e tij: Ftoj Bashën në debat publik

Kandidati për kryetar i Partisë Demokratike, Fatbardh Kadilli, ka bërë të ditur 5 kërkesat e tij lidhur me garën zgjedhore brenda kësaj force politike.

Në një deklaratë për shtyp, Kadilli theksoi se duhet të ngrijë administrata aktuale e PD deri në zgjedhje. Gjithashtu, ai e ftoi Lulzim Bashën në debat publik.

“I kërkoj kryesisë të miratojë edhe formalisht kërkesat për kandidim. Të miratojë modalitet dhe procedurat, ku në kushte të barabarta çdo kandidat të komunikojë.

Të ngrijë e gjithë administrata. Çdo kandidati ti jepet lista e plotë. Të organizohen tre debate të hapura për publikun, në Tiranë Shkodër dhe Vlorë me të gjithë kandidatët.

Sot i bëj thirrje të gjithë demokratëve të shikojmë këtë garë si mundësi për tu ngritur edhe njëherë. I kërkoj Bashës që atë që i kërkoi Ramës një debat publik. Duhet të jemi të hapur për tu zgjeruar. Sot kemi në garë 5 kandidatë.

Projekti im filloi me këtë ti rikthej garën e PD. E sfidoj Bashën të pranojë debat publik,” deklaroi Kadilli.