Infeksioni në dhëmballë rezulton fatal, 22 vjeçarja humb jetën tragjikisht në Tiranë (EMRI)

Një 22-vjeçare nga Delvina humbi jetën në Tiranë, ku dhe banonte, për asye ende të pasqaruara plotësisht.

Përflitet për një vdekje aksidentale në kushte shtëpie, por dhe për një infeksion dhëmballe.

Jetëhumbura është Evgjeni Baxho.

Pritet procesi i autopsisë për të përcaktuar qartë se pse ka ndërruar jetë.