Shkëmbejnë puthje pasionante në sy të Geljanit/ Atdheu dhe Sara dalin çift nga Për’Puthen

Për të sqaruar gjithë marrëdhënien e ndërlikuar mes tyre, Atdheu dhe Sara zhvilluan një takim në studio. Atdheu është shprehur se ka qenë xheloz për të, ndërsa vajza tha se gjithmonë e ka pasur pëlqimin për të që nga takimi i parë.

Në fund djali ka thënë se do të largohet nga emisioni por bashkë me të. Pas propozimit të Atdheut për të dalë bashkë me Sarën nga emisioni, vajza e ka dhënë përgjigjen me një puthje.

Pas një rrugëtimi të gjatë dhe marrëdhënies së ndërlikuar mes të dyve, ata më në fund dolën çift për tu njohur më mirë jashtë.