Zgjedhjet/ Kryemadhi: Dorëzuam sot ankimimet e para për procesin e 25 Prillit

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi bëri me dije këtë të Premte se, grupi i juristëve i angazhuar pranë LSI për çështjet zgjedhore, dorëzoi sot në KAS ankimimet e para për procesin e 25 Prillit.

Kështu do të vazhdojnë me radhë, shton ajo, në respekt të afatit ankimor, për të gjitha problematikat e evidentuara.

“Me vigjilencë dhe qetësi, ti shkojmë deri në fund zbardhjes së të vërtetës. E vërteta e 25 Prillit është brenda tek kutitë”, shkruan Kryemadhi në një postim në rrjetet sociale.