Transgjinorja Caitlyn Jenner: Drejtimi i vendit nga Biden më tremb frikëson

Babai i motrave Jenner, transgjinorja Caitlyn Jenner mund të jetë e pavendosur në lidhje me Donald Trump, por është vendimtare kur bëhet fjalë për pasardhësin e tij në Shtëpinë e Bardhë, Joe Biden.

“Biden, nuk mendoj se kam rënë dakord me asgjë. Nuk mendoj, pasi ai ka qenë atje, ai s’ka bërë ndonjë gjë për punëtorin amerikan, mbase edhe të tjerët. Pra, është një kthesë 180 gradë në vendin tonë, duke shkuar në drejtim tjetër, dhe kjo më frikëson.”- tha të mërkurën për Fox News.

Jenner miratoi Trump gjatë fushatës në vitin 2016, por më vonë nuk pranoi mbështetjen e tij pasi administrata e tij miratoi një ndalim për personat transgjinorë që shërbejnë në ushtrinë amerikane.  Ajo madje shkoi aq larg sa të botojë një artikull në Washington Post duke akuzuar Trumpin se nuk tregon “asnjë vëmendje për një komunitet tashmë të margjinalizuar dhe në luftë”.

“Ajo që më pëlqente tek Donald Trump është, ai ishte një përçarës”, tha Jenner në “Hannity”.

LEXO EDHE  Ndriçimi e thotë troç: Stela më pëlqen më shumë kur është e zhveshur fare

 “Ai hyri dhe tronditi sistemin, në rregull? Shumë njerëzve nuk u pëlqente kjo në Uashington, DC, por ai hyri dhe tronditi sistemin. Mendoj se ai bëri disa gjëra me të cilat unë pajtohem, disa gjëra me të cilat nuk isha dakord për çështje trans, çështje LGBT. Unë kam qenë më shpresëdhënës në fillim. Por kishte disa gjëra të mira që ai bëri ”.