Denoncimi/ Vaksinimi jashtë të gjitha kushteve, ja çfarë ndodh

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e mjekut digjital, i cili tregon se si po kryhet vaksinimi anti-Covid jashtë të gjitha kushteve.

Sipas denoncuesit në Selenicë dhe fshatrat e Vlorës, infermierët e Qendrave Shëndetësore shkojnë derë më derë për të kryer vaksinimet, ndërkohë që ruajtja e vaksinave është jashtë standardeve.

Denoncimi

Vaksinim jashte te gjitha kushteve!
Lexoni denoncimin e mjekut dixhital. sb

Mrama dr. Berisha! Ju urojme shendet!

Kam info se ne Selenice dhe shume fshatra te Vlores, infermieret e Qendrave Shendetesore shkojne dere me dere per te kryer vaksinimet?!?! Jam e shqetesuar per kushtet e ruajtjes se vaksines ne perputhje ose jo me standartet e kerkuara nga OBSH!

Personelit u kerkohet edhe norma ditore e vaksinimit?!?!

Nese ka mundesi beje publike nese eshte e vertete,… gjasat jane se eshte e vertete 100%