Mevlan Shaba e pranon hapur: Jam martuar për letra në Gjermani

Prej disa kohësh ka qarkulluar në rrjet lajmi se konkurenti i “Për’puthen”, Mevlan Shaba, është i martuar në Gjermani.

Ky lajm është disktuar në puntatën e djeshme të “Për’puthen”, ku Mevlani e pranoi se dikur ka qenë i martuar dhe tregoi arsyen. Mevlani tha se ka qenë i martuar për letra, por Ledjana ka qenë e informuar për këtë gjë.

“Kam qenë i martuar për letra si ccdo emigrant, por nuk kam pas ndonjëherë histori dashurie me këtë person. Thjesht kam qenë i martuar për letra dhe nuk e mohoj. Ka 4-5 vite. Ledjana e di këtë gjë”, tha Mevlani.