Gaz Demi: Kridens Metën e kemi çuar në prokurori, është një ordiner që po të isha pak më i ri do…

“Kridens Metën e kemi çuar në prokurori. Ai është ordiner, djalë shumë i keq. Unë nuk kam gjë me atë djalë, po të isha pak më i ri mund të isha marrë edhe personalisht me të, por tani jam babai i tre vajzave, nuk ia vlen të merrem me njerëz ai ky. Por ai e ka bërë baltë ndaj nesh dhe për këtë e kemi çuar në prokurori”, deklaroi Gaz Demi në “MCN TV” në emisionin “Skaner” të Gerti Çarçanit!

Presidenti i Partizanit i referohet ndeshjes së Kupës me Laçin, ku arbitri 44-vjeçar u bë protagonist teksa nuk akordoi 3 penallti, dy në favor të Partizanit dhe një në favor të Laçit.