Debreshi: Do të jem zëri i punëtorëve të nëntokës në parlament

Kandidati i pavarur Elton Debreshi ka vijuar takimet me banorët në qarkun e Dibrës. Debreshi ka zhvilluar një takim me banorët e Ostrenit ku është njohur nga pranë me problemet e tyre.

Me anë të një postimi në Facebook Debreshi shkruan se ai do të jetë përfqësues i punëtorëve të nëntokës, do të ngrejë zërin për të drejtat e tyre të cilat në 30 vite janë shkelur.

Postimi i Debreshit:

Ne Ostren, aty ku shteti pothuajse nuk ekziston. Rruga eshte e shkaterruar dhe banoret u shprehe te pakenaqur per mungesen e sherbimeve me elementare.

Une, Elton Debreshi jam pike se pari perfaqesues i punetoreve te nentokes dhe pike se dyti i fshataresise, e cila eshte varferuar dhe izoluar si mos me keq.

Zeri im ne parlament do te buçase per qindra fshatrat e Dibres e te Matit qe jetojne ne kushte mizerable.

Faleminderit per mikpritjen.

#EltonDebreshi13

#MeEltonDebreshin

#PerpjekjeEPerbashket

#Bulqize

#Diber

#25Prill