Tritan Shehu në fshatrat e Përmetit: Shumica e shqiptarëve votojnë PD, votojnë ndryshimin

Kryesuesi i listës së kandidatëve për deputetë të PD Qarku Gjirokastër, Dr.Tritan Shehu, ka zhvilluar takime në familjet e fshatit Piskovë në Përmet.

I shoqëruar nga kandidatja për deputete e PD për Përmetin dhe Këlcyrën Joana Qirollari, Shehu është mirëpritur nga familjet në Piskovë ku ka marrë edhe garancinë e ndryshimit të madh që pret kjo zonë më 25 prill.

LEXO EDHE  "Ballkani i hapur", Berisha: Nismë destabilizuese dhe përçarëse, s´ka të ardhme

Në kontaktet me banorët, këta të fundit i kanë përcjellë Shehu shqetësimet me të cilat ndeshen, papunësia dhe varfëria e cila është eskaluar sidomos në tetë vitet e fundit.

Ndryshimi është i pritshëm dhe Piskova do t’i bashkohet pjesës tjetër të Shqipërisë për të qenë pjesë e përmbysjes së madhe, janë shprehur banorët e këtij fshati.